Konec smrčanja in visok vzglavnik

Ko sem bila mlajša in pri hiši ni bilo otrok, lahko rečem, da me smrčanje mojega moža ni motilo. Verjetno je k temu prispevalo to, da sem spala bolj sproščeno, nisem imela toliko težav in skrbi. Sedaj pa me vsak najmanjši ropot prebudi in smrčanje mojega moža mi gre pošteno na živce. Tako sem že večkrat pograbila svoj vzglavnik in šla spat v drugo sobo. Tako sem se vsako noč večkrat prebujala in ugotovila, da tako ne bo šlo, ker sem imela premalo spanja. Prebujanje ponoči zaradi smrčanja me je pošteno utrudilo in tako sem se zjutraj prebujala nervozna, utrujena in nenaspana. 

Konec smrčanja in visok vzglavnik

Dokler nisem imela dovolj in si rekla, da se ne grem več. Pregledala sem preko spleta, če obstaja kakšne vzglavnik, ki bi pomagal pri smrčanju in lahko rečem, da sem bila presenečena, ker je bilo v prodaji veliko tega. Tako sem se še isti dan odločila, da kupim vzglavnik, ker sem imela smrčanja preko glave, še bolj pa sem bila naveličana, da sem se morala ponoči seliti v drugo posteljo. Namreč sem človek, ki se zvečer zelo rada stisne k svojemu možu in tega sedaj nisem več počela, ker sem bila utrujena in jezna zaradi smrčanja.

Takoj ko sem naročila vzlgavnik, sem mu tudi povedala, da bo prišel po pošti in da bo sedaj spal na njemu. Ko sem mu namestila novi vzlgavnik lahko rečem, da ni bil nič vesel, ker mu je bil previsok. Vseeno sem ga prosila, če lahko vseeno poskusi, ker tako ne bom več hodila ponoči okoli in si želim tudi jaz spati v najini zakonski postelji. Ker je razumel, je vzglavnik preizkusil in zjutraj mi je povedal, da dobro spal. Jaz pa sem tudi dobro spala, ker ni tako glasno smrčal in tudi ne tako pogosto. Tako sem bila rešena smrčanja, ker je imel novi vzlgavnik proti smrčanju.