Šolske torbe in naramnice

Ko kupujete šolske torbe, bodite pozorni na naramnice, kaj če vam lepa šolska torba, če je tudi nositi ne morete, ker vas naramnice zažulijo. Nobeden nima rad, da ga naramnice režejo v kožo, kaj pa šele dijaki, katere šolske torbe so izredno težke in jih morajo nositi vsak dan. Oni resnično potrebujejo dobre naramnice.

Naj šolske torbe izgledajo kakor koli, le da so naramnice v redu narejene. 

Tako naj bi bile naramnice:

  • Široke
  • Oblazinjene
  • Mehke
  • Dolge

Mi smo naredili napako, ker smo se osredotočili na vse drug opri torbi, samo na naramnice ne, ker je bila naša hčerka že velika in je imela svoje zahteve in se nisva hotela vpletati, vendar sva ji pustila prosto izbiro, da pride do takšne šolske torbe, ko si resnično želi. A po enem tednu uporabe, se je začela pritoževati, da jo naramnice motijo, ker si ji zažrejo v kožo in jo to full boli. Ko sva z možem pogledala njene naramnice, sva oba videla, da so zelo tanke in da so izdelane iz trdega materiala. Bila sva jezna, ker tega nisva prej videla, kajti te šolske torbe ona ni mogla več nositi in morali smo kupiti novo, le da smo sedaj izbirali vsi trije, z možem sva gledala na praktičnost in naramnice, hčerka pa se je ubadala z stilom. 

Le pazite, da bodo vaše šolske torbe imele široke naramnice, saj tiste klasične šolske torbe imajo vse te standarde in težko boste dobili tanke naramnice, ko pa so otroci večji, ne kupujejo več klasične šolske torbe, tukaj pa lahko potem nastane problem, kajti to so že torbe za prosti čas in niso več narejene kot šolske torbe, tako da morate vseeno paziti katero kupite, velika je razlika med torbami za kratek čas, ali pa klasične šolske torbe, ki so narejene za v šolo in ne za prosti čas.

Dodaj odgovor