Zame osebno je najboljša toplotna črpalka Fujitsu

Ko me nekdo vpraša s čem se ogrevam hitro odgovorim. Zame osebno je najboljša toplotna črpalka Fujitsu in to lahko podkrepim z  zelo preprostim dejstvom, da toplotna črpalka Fujitsu črpa toploto iz zraka in ogreva moj objekt zdaj že drugo leto.

In glede na to, da toplotna črpalka Fujitsu res ni bila moja prva rešitev, ki sem si jo zamislil, sem po dobrem premisleku in temeljitem posvetu s strokovnjakom sprejel odločitev in naredil v tistem trenutku malo rizični korak, ki pa ga danes nikakor ne obžalujem.

Torej kaj lahko danes povem o toplotni črpalki Fujitsu. Generično so toplotne črpalke Fujitsu zrak voda izjemno tihe. In prav to je bil eden izmed glavnih dejavnikov, zaradi katerih sem se odločil, da bo v mojem domu našla svoj prostor prav toplotna črpalka Fujitsu.

S toplotno črpalko Fujitsu smo poskrbeli za ogrevanje celotne stavbe ter tudi gretju sanitarne vode. In poleg fantastične učinkovitosti se po pregledu prejšnjega leta lahko tudi pohvalimo z izjemno varčnostjo.

Sploh gretje sanitarne vode je v našem primeru predstavljal velik strošek in veliko praktičnost, če imamo velik bojler za sanitarno toplo vodo. Seveda morate vedeti, da trenutno situacijo primerjam z prejšnjim navadnim električnim bojlerjem. In zakaj potrebujemo toliko tople vode v našem gospodinjstvu? Odgovor je preprost. V naši družini imamo novorojenčka, ki se vedno rad kopa. In prav to kopanje in plavanje v kopalni kadi kar hitro izprazni naše zaloge tople vode.

Torej glavne prednosti toplotne črpalke Fujitsu waterstage so nizki obratovalni stroški, zdrav sistem, ki ne izloča slabih snovi, nima neprijetnih vonjav, ne povzroča umazanije je izjemno tih ter se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo. 190 litrski bojler za sanitarno toplo vodo ogreva vodo tudi pri temperaturah -20°C in to prijetnih 60°C brez uporabe dodatnega grelca.

V naši hiši za gretje v celoti poskrbi toplotna črpalka Fujitsu, ki se lahko ponaša z resnično ugodno ceno, ki pa postane še ugodnejša, če uporabite katero izmed subvencij EKO sklada. Zame osebno je najboljša toplotna črpalka Fujitsu.

Dodaj odgovor